Salı, Eylül 26, 2006

Sanatçı Değil,Şerefsiz Bir Hain!

O sanatçı kisvesi altında bölücülük yapan bir haindi..
Günümüzde bazıları hala "Beni sadece sanatı ilgilendirir" diyerek,Ahmet Kaya'nın
bir terörist olduğunu görmezden geliyorlar..Eğer aşağıdaki video'yu izleyip
hala bu Türk düşmanı şerefsizin şarkılarını dinleyenler varsa zaten onların
Türklüğünden de şüphe duyulur..
Kendi söylediği gibi vatansız bir şekilde yaşayıp geberen Kaya en büyük kazığı
savunduğu terörist pkk'dan yedi.Pkklılar "örgütün adını kullanıp lüks içinde yaşıyor"
diyerek Kaya'ya sırt dönmüşlerdi.


Kaya kendisini izlemeye gelen kalabalığa “Kürdüz Biz” isimli şarkısını seslendirirken “barışı özledik” sözlerini değiştirerek “o dostu özledik” ve tekrarında ise “Apo’yu özledik!” diyor.

Şarkının sözlerini “Apo’yu özledik” şeklinde değiştirdikten sonra dinleyicilerinden zafer işaretleri ve “biji serok apo” sloganları atarak alkış alması onun 3 defa daha aynı sözlerle aynı şarkıyı tekrarlamasını sağlıyor.

Ahmet Kaya'nın Bebek Katili Apo'yu özledim dediği videosu..İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

YAPTIKLARI
Şubat 1999’da Magazin Gazetecileri Derneği’nin (MGD) ödül töreninde “Artık Kürtçe okuyacağım. Kürtçe klip çekeceğim. Bu klibi yayınlmayanlar Kürt halkına hesap vermek zorunda kalacak' şeklindeki sözleri nedeniyle “Halkı din, dil, ırk ayrımı gözeterek kin ve düşmanlığa açıkça tahrik ettiği' iddiasıyla bir günlüğüne cezaevine giren Ahmet Kaya, yurtdışına çıktı ve bir daha geri dönmedi. Birçok davadan yargılanan ve mahkumiyeti bulunan Kaya’nın seyir defterinden bazı notlar şöyle:


· MGD’de yaptığı konuşma nedeniyle 6.5 yıldan 13.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıp beraat etti.

· Temmuz 1999’da Münih’te verdiği bir konserde “Arabamı şerefsizlerin memleketinde bıraktım' dediği iddia edildi.

· Frankurt’ta PKK’yı öven konuşması nedeniyle İstanbul 3 No’lu DGM’de 10 Mart 2000’de hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkarıldı.

· 1993’te Almanya’da Abdullah Öcalan’ın posteri önünde konser verdiği gerekçesiyle 3 yıl 9 ay ağır hapis cezasına mahkum oldu.

· Kasım 1993’te Berlin’de verdiği konserde “Dağdaki adamın paraya ihtiyacı var' dediği için yasadışı terör örgütüne yardım ve yataklık etmekten 4.5 yıl ağır hapisle cezalandırıldı.

· Nisan 1999’da, Almanya’daki konserinde, “Beni de İmralı’ya o saygı değer şahsın yanına koyun' dediği için hakkında soruşturma açıldı.

· Mart 1999’da Hollanda’nın Rotterdam kentinde verdiği konserde Öcalan’ı kastederek, “Vallah bir dostu özledik. Kürdüz ölene kadar. Barışı özledik. Vatansızlıktan üşüdük' diyen Kaya, Haziran 1999’da Hamburg’daki konserde, “Türkiye’yi çok seviyorum. Andım var Dersim Dağı’nın tepesine ev kuracağım. Bu savaşı durduracağız' diye konuşuyordu.

· Fransa’da verdiği konserde aldığı 4.5 milyar lira ile PKK krizine yol açtı. PKK’lılar ‘örgütün adını kullanıp lüks içinde yaşıyor’ diye bu kezde Kaya’ya tepki göstermişlerdi.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home