Cuma, Mart 17, 2006

Türk Vatansever Hareket

Hoşgeldiniz.

Türk Vatansever Hareket olarak artık varlığımızı sanal ortamda da sürdürme kararı aldık.Yazılara ve görüşlerimize daha çok yer vermek kodlarla uğraşmamak için hazır yönetim sistemini,blogspotu tercih ettik.Siz ülkesini seven ziyaretçilerimizin de katılımıyla inşallah sanal dünyada da hızla büyüyüp,vatansever Türklerin sesi olacağız.
Sitemiz 18 Mart Cumartesi günü açılacaktır.Ne mutlu ki aynı gün Çanakkale savaşının yıldönümü..Bu kutsal günde açılacak olan sitemiz ile bizim için kanlarını akıtan atalarımızın izlediği yoldan şaşmayacağımıza,Onların kemiklerini sızlatan kanı bozuklara gereken cevabı vereceğimize huzurunuzda and içeriz.

Saygılarımızla.

3 Comments:

Blogger uruksavaşçısı said...

UNUTMA..! Unutma,unutturma şehit olan atanı! Uyandır,gaflet uykusunda olanı! İlelebet yaşat,çiğnetme vatanını! Dalgalandır daima ayyıldızlı bayrağını!

9:37 ÖS  
Blogger uruksavaşçısı said...

VATANSEVERLER BİRLEŞİN!

9:38 ÖS  
Blogger uruksavaşçısı said...

BİZ DAHA ÖLMADİK! Herbirimiz acılarla toplandık! Kavgamızı içimizde bastırdık! sevgimizi mahmetçiğe gönderdik! Umutlarımızdan birer yelkenli yaptık! Hep birlikte okyanuslara açıldık! Daha güçlü dönmek için bulutlara dağıldık! Şu an hava puslu! Hala bulut topluyor! Ha yağdı, ha yağacak! SANSAR BEKLİYOR!

10:00 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home