Cumartesi, Mart 25, 2006

İçimizdeki Kanı Bozuklar!


Tarih boyunca her milletin içinden hainler,satılmışlar çıkmıştır.Bu çürükler maalesef bizim içimizde de var.İçimizdeki kansızlar kurt gibi dumanlı havalarda ortaya çıkarak,içindeki gizli nefreti,pisliği kusmaya başlarlar.Vatanımızı,milletimizi güçlü,bağımsız görmeye dayanamaz,her fırsatta küçük düşürücü bir konu bulmaya can atarlar.

İşte bunlardan biri de Sabah gazetesinin yazarı Emre Aköz.Bu şahıs boyunu aşan bir cüretle Çanakkale Destanına dil uzatmış. (Emre Aköz'ün utanç yazısı için tıklayın)
Diyorki bu ne idiğü belirsiz şahıs:

"Yarın 18 Mart,tvlerde,gazetelerde boy boy haberler çıkacak,hep 250 bin şehitten bahsedilecek.Yalan resmi kayıtlara göre zaiyat(!) (şehit yazmaya eli varmıyor)66.262'dir"

Evet bu adama 250 bin şehit çok gelmiş O da 66 bine indirmiş.Diğer şehitlerimizi yok sayıyor resmen.Neymiş resmi kayıtlarda öyleymiş!Bu Aköz bilmiyormuki
felaketlerde,savaşlarda hiçbir zaman resmi rakamlar gerçeği söylemez..Depremlerde de açıklanan resmi rakamların gerçeği yansıtmadığını hepimiz bilmiyormuyuz? Biliyoruz,Emre Aköz'de biliyor ama Onun niyeti başka!

Gelelim 2.iddiasına:

"Emperyalist ülkelerin ' biz mazlumlara' saldırdığı söylenecek. İnanmayın. Mazlum filan değildik. Osmanlı İmparatorluğu'nu yönetenler I. Dünya Savaşı'na ( 1914-1918 ) ayıla bayıla girdi. "

Bu satılmış kalem galiba "efendilerinden" böyle bir yazı yazması için emir
aldığında tarih kitaplarını araştracak kadar zamanı yokmuş..Eğer biraz araştırsaydı zaten bitmiş olan Osmanlının bırakın savaşa girmeyi,ayakta duracak hali olmadığını öğrenirdi.Almanlar bunu bildikleri için bir hileyle gemileri boğaza sürmüşlerdi.Çünkü gemiler Osmanlı karasularına girer girmez Osmanlı Devletinin de savaşta taraf olacağını biliyorlardı.Üstelik 600 yıl,en güçlü zamanlarında sömürgecilik yapmayan,emperyalist olmayan Osmanlı Devleti "hasta adam" olduğu anda mı emperyalist hayaller kurmaya başladı?
Kukla yazarlık yaparsan böyle komik duruma düşersin!

Kanı bozuk,satılmış yazarın iddiaları bitmiyor:

"Mustafa Kemal'in bu savaştaki rolü öyle bir anlatılacak ki... Sanki ' o olmasaydı savaş kaybedilecekti' gibi bir anlam çıkacak. İnanmayın. Elbette Mustafa Kemal'in yıldızı Çanakkale'de parlamıştır ama o sadece bir albaydı. Oradaki Osmanlı ordusunun komutanı, bir Türk değil, Alman general, Liman von Sanders Paşa idi. Mustafa Kemal'i ' Anafartalar Grubu Komutanlığı'na atayan da odur."

Sen ne kadar gözü dönmüş bir hainsin ki ordunun başında Alman bir general olduğunu bildiğin halde Osmanlı sömürgecilik hayalleri kuruyordu diyorsun!
Ordusunun başında yabancı bir general olması,Osmanlının ne kadar zor bir durumda olduğunu gösterir..Generali bile olmayan,general ithal eden ülke savaşa isteyerek girecek! Buna anca sen ve senin gibi niyeti bozuklar inanır!
Ayrıca Alman general Atatürk'ü komutanlığa neden atadı hiç düşündün mü?
Çünkü Alman general böyle bir saldırıyı çok riskli buluyordu O'na göre bu imkansızdı ve kendisi buna cesaret edemediği için,görevi M.Kemal'e devretmiştir.

Son olarak tavsiye ettiği kitap ve yazarları,gerçek tarihçiler ve profösörler tarafından kaale bile alınmaz.Çünkü bu kitabı yazanların niyeti,aynı Emre Aköz gibi farklıdır.Onların amacı,kanla kazanılan bu savaşı olabildiğince basite indirgeyip içlerindeki bitmek bilmeyen Türk düşmanlığını kusmaktır.

Biz Türk Milleti olarak,geçmişimizi,tarihimizi doğru yerlerden öğrenip,gelecek nesillere de öğretirsek bu hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamazlar..

Allah Türkü hainlerden,kanı bozuk satılmışlardan korusun!

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home